Menu 8.11.–9.11.
Pátek 8. listopadu |
||
Polévky: |
||
HOVĚZÍ SE SMAŽENÝM HRÁŠKEM /7,9/ | 33 Kč/20 Kč* | |
BRAMBOROVÁ S HOUBAMI /1,7,9/ | 35 Kč/20 Kč* | |
AZTÉCKÁ S DRŮBEŽÍM MASEM /1,7,9/ | 35 Kč/20 Kč* | |
Hotová jídla: |
||
120 g | KACHNÍ PRSA, BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY, ZELÍ KYS. /1,3/ | 168 Kč |
120 g | VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO NA PAPRICE, TARHOŇA /1,7,9/ | 158 Kč |
120 g | SMAŽENÉ KAPUSTOVÉ KARBANÁTKY, BRAMBOROVÁ KAŠE, RAJČATOVÝ SALÁT /1,3,7/ | 160 Kč |
120 g | HOUBOVÉ RIZOTO S HRÁŠKEM, SÝR GRAN MORAVIA /7/ | 152 Kč |
200 g | ŠIROKÉ NUDLE S MÁKEM A MÁSLEM /1,3,7/ | 115 Kč |
100 g | ŠIROKÉ NUDLE S MÁKEM A MÁSLEM /1,3,7/ | 55 Kč |
120 g | HOVĚZÍ MASO VAŘENÉ, KŘENOVÁ OMÁČKA, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY /1,3,7/ | 160 Kč |
Sobota 9. listopadu |
||
Polévky: |
||
HOVĚZÍ S CELESTÝNSKÝMI NUDLEMI /1,3,7,9/ | 40 Kč | |
Hotová jídla: |
||
120 g | SMAŽENÉ RYBÍ FILÉ, VAŘENÉ BRAMBORY MM., CITRÓN /1,3,4,7/ | 168 Kč |
120 g | KUŘECÍ ZÁVITEK SE ŠUNKOU, DUŠENÁ RÝŽE /1,3,7/ | 166 Kč |
150 g | STEAK Z VEPŘOVÉ KRKOVICE, FAZOLOVÉ LUSKY NA ČESNEKU, SMAŽENÉ HRANOLKY /1,7/ | 184 Kč |
100 g | PALAČINKA S BROSKVÍ A ŠLEHAČKOU /1,3,7/ | 65 Kč |
*K hotovému jídlu polévka za zvýhodněnou cenu 20 Kč