Denní menu 6.–11.5.2024

Pondělí 6.5.

120 g KRŮTÍ PRSA V SÝROVÉM TĚSTÍČKU, BRAMBOROVÁ KAŠE MM, OKURKOVÝ SALÁT 166 Kč
120 g VEPŘOVÉ ŽEBÍRKO NA ŽAMPIÓNECH, DUŠENÁ RÝŽE 160 Kč
120 g „HARULA“ Z VEPŘOVÉHO MASA, SALÁT Z KYSANÉHO ZELÍ S JABLKY A KŘENEM 160 Kč

Úterý 7.5.

120 g KUŘECÍ MASO V RAJČATECH, BRAMBOROVÉ GNOCCHI, PARMAZÁN 162 Kč
120 g SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, HOUSKOVÉ KNEDLÍKY 160 Kč
120 g BITKY PO KOZÁCKU, SMAŽENÉ HRANOLKY, TATARSKÁ OMÁČKA 162 Kč

Středa 8.5.

STÁTNÍ SVÁTEK – ZAVŘENO

Čtvrtek 9.5.

120 g KUŘECÍ PRSA NA GRILU, ČEDAROVÁ OMÁČKA, TĚSTOVINY 164 Kč
120 g MEDAILÓNKY Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S PEPŘOVOU OMÁČKOU, AMERICKÉ BRAMBORY 174 Kč
120 g BRAMBOROVÁ ROLÁDA S UZENÝM MASEM A CIBULKOU, ŠPENÁT (ZELÍ KYSANÉ) 158 Kč

Pátek 10.5.

120 g ZAPEČENÉ RYBÍ FILÉ S KOPREM A SMETANOU, VAŘENÉ BRAMBORY, CITRÓN 172 Kč
120 g HOVĚZÍ PEČENĚ PO ORIENTÁLSKU, BASMATI RÝŽE 166 Kč
120 g SMAŽENÝ VEPŘOVÝ ŘÍZEK, BRAMBOROVÝ SALÁT 200 g 162 Kč

Sobota 11.5.

120 g KUŘECÍ ŠPÍZ V MARINÁDĚ, SMAŽENÉ KROKETY, TATARSKÁ OMÁČKA 176 Kč
120 g HOVĚZÍ GULÁŠ S CIBULÍ, BRAMBORÁČKY 168 Kč
120 g VEPŘOVÁ PANENKA NA HOUBÁCH, DUŠENÁ RÝŽE 172 Kč